Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok védelméről

A Deák Ferenc Megyei Könyvtár bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott – személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.
A Deák Ferenc Megyei Könyvtár tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Deák Ferenc Megyei Könyvtár, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Deák Ferenc Megyei Könyvtár – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A Deák Ferenc Megyei Könyvtár kizárólag a megjelölt célra használja fel a személyes adatait, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival, semmilyen formában nem adja át harmadik félnek, és minden ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Deák Ferenc Megyei Könyvtár weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Deák Ferenc Megyei Könyvtár nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

A szerzői jogról
A Deák Ferenc Megyei Könyvtár weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Deák Ferenc Megyei Könyvtár kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a Deák Ferenc Megyei Könyvtár fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Deák Ferenc Megyei Könyvtár minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.